Orehoved Langgade 19, 4840 Nørre Alslev

Stor vinkelbygget villa i eet plan med værksted og carport

Stor vinkelbygget eet plans villa med masser af plads, både i selve boligen og haven, i starten af Orehoved by, grænsende direkte op til stort åben fællesareal og stiforbindelse ned til vandet.

Orehoved ligger (lige nede over broen - som det hedder og er stedet, hvor den nye Storstrømsbro er i gang med og blive bygget !) - skolen ligger ca. 4 kilometer væk i Nr. Vedby, toget kører fra både Vordingborg og Nørre Alslev - kysten og vandet kan man gå til - skoven ligger og "lige om hjørnet" og turen til Vordingborg i bil tager ca. 10 minutter.

Indkøbsmulighed er der ikke i byen, til gengæld er der skolebus til Nørre Vedby Skole, der er kun en god times kørsel til København og små 20 minutter til Falsters hovedstad Nykøbing F.

Villaen er som sagt vinkelbygget med facader i kalksandsten, taget er med skifereternit, der er god asfalteret indkørsel, der ender nede i en stor carport, der er sammenbygget med godt værksted, hvor sælger gerne ser, at køber overtager værkstedet med alt hvad der er af materialer, håndværktøj o.s.v.

Haven er ret hyggeligt med god blandet beplantning og ellers udlagt med plæne, hvor der er "hul" ind til det store grønne fællesareal, med de bedste muligheder for børnene til og boltre sig og med et lille kig til "det blå".

Villaen er bygget i 1969 og sælger har løbende sørget for, at "passe på den" og vedligeholde, så selvom nogen sikkert vil udskifte køkken eller male med andre farver, er der tale om en virkelig velpasset villa.

Her er god åben entre/fordelingsgang, med adgang til køkken.

Stuen er stor lys og i vinkel, muret pejs med brændeovns-indsats samt udgang til syd-/øst vendt fliseterrasse og haven.

Her er 4 værelser - udover selve soveværelser - hvor de 3 af de ialt 5 værelser er virkelig store.

Der er gæstetoilet med gulvvarme samt yderligere stort flisebadeværelse med gulvvarme, kar og brus.

Stort spisekøkken samt klinkebelagt bryggers/baggang/fyrrum med oliefyr, masser af skabe, bord med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

SÅ er I familien med mange børn, har brug for hjemmekontorer eller ??? - ja så mener vi absolut, at vi kan opfylde jeres ønsker og behov her.