Wesselsvej 9, 4760 Vordingborg

Stor gulstensvilla med mindre kælder - i 2.række til vandet

Området i den østlige del af Vordingborg går for og være noget særligt og Wesselsvej i særdeleshed.

Ejendommen ligger tilbagetrukket på grunden - har rigtig mange kvadratmeter - i grundfladen er der 179 kvadratmeter, dertil kommer 28 kvadratmeter kælder - så plads er der nok af.

Der er flisebelagt indkørsel, flisegang der fører til hoveddøren og en stor lukket baghave, med masser af plæne, en åben forhave med prydbeplantning og en ca. 48 kvm. stor overdækket fliseterrasse - orienteret mod syd.

Vejene i området hænger sammen, den primære trafik i området er beboerne, der er stibindelser til børnenes gøremål - skoven ligger "lige om hjørnet" ud mod kysten og selve byens handelsstrøg kan nåes på kun ca. 5-7 minutter til fods.

Byens varemærke er Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter med ca. 100.000 besøgende pr. år. Vordingborg har derudover mange muligheder for kulturoplevelser og foreningslivet lever i bedste velgående. Der er timedrift, hvis du skal med toget mod København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og nye erhvervsgrunde er under udstykning langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen).

Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Entre`en åben, rummelig og med opvarmet klinkegulv.

Stuen er meget stor og åben, med udgang til den store overdækkede terrasse samt med trin op til tv-stuen.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen.

Her 3 gode værelser, gæstetoilet med gulvvarme, kontor/gennemgangsværelse, flisebadeværelse med bruseniche samt fyrrum/baggang/vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler samt nedgang til kælderen.

I underetagen er fordelingsgang med opgang til haven samt yderligere stort anvendeligt rum.

En spændende villa, der i den grad rummer muligheder.