Storegade 37B, 1., 4780 Stege

Herskabelig lejlighed i lokalhistorisk ejendom i Stege på Møn

SOLGT
På torvet i Stege ligger denne smukke ejendom, der oprindeligt blev bygget af Møns Spare- og Lånekasse af 1827. Den er tegnet i 1902 af den danske arkitekt Thorvald Gundestrup, og bygningen er et af hans første kendte værker. Lokalt kaldes bygningen "Den hvide Sparekasse".I denne historiske ejendom er det nu muligt at overtage nøglerne til en elegant lejlighed på første sal, hvor den originale stil er velbevaret, medens moderne komfort er tilføjet med respekt for boligens sjæl.

I køber ikke blot et hjem, men et stykke lokalhistorie, der i perioden 2006/2007 har gennemgået en større renovering, hvor man omhyggeligt har bevaret det oprindelige udtryk i arkitekturen. De originale trægulve er slebet, og lejligheden er gennemlyst gennem de originale småsprodsede vinduer.

Lejlighedens lofthøjde er 3.20 meter og stuerne har stuklofter og træpaneler, som fastholder rummenes originale karakter og den herskabelige atmosfære, som breder sig gennem hele hjemmet.

Lejligheden på 1.sal fordeler sig med en hyggelig forstue og tre stuer en suite, der står i forbindelse med det selvstændige, rummelige Uno form-køkken, hvor hårde hvidevarer, primært er Miele,der giver optimale arbejdsforhold. Køkkenet har to ovne i ergonomisk højde og en køkkenø midt i rummet. Endvidere findes et kontor/værelse på 22 m2, der kan benyttes som arbejdsværelse eller opdeles i 2 selvstændige værelser. I får også 1 godt soveværelse, 1 ekstra værelse og 2 moderne badeværelser med store brusenicher - det ene står direkte i forbindelse med soveværelset. I badeværelserne er der el-udsugningsanlæg samt gulvvarme og i det store badeværelse er der i et lukket skab vaskemaskine og tørretumbler. Som prikken over ièt har man fra køkkenet og soveværelset udgang til en dejlig altan på ca 15 m2 med elektrisk markise og med udsigt over gamle nabobygninger.

Lejligheden ligger på første sal men strækker sig dog videre til anden sal, hvor der er yderligere 3 gode værelser, der hidtil har været anvendt som opbevaringsrum og 2 mindre loftrum, som altid har været benyttet af ejeren af lejligheden, men som reelt er en del af fællesarealet.
Endvidere er der på 2 sal adgang til et stort fælles loftsareal samt et kiploft.

Det er også muligt at slappe af i sommersolen i den idylliske have, der er beplantet med grønt, som skaber en privat, grøn oase midt i byen. Og det bør i øvrigt nævnes at her også er mulighed for parkering.

Der vil være mulighed for i forbindelse med lejligheden på 1.sal at drive liberalt erhverv, idet der er særskilt adgang fra trappen til kontorværelset.

Beliggenheden er non plus ultra med alle byens herligheder såsom caféer og fristende butikker lige uden for hoveddøren, og hyggelige spadsereture der på nogle få 100 meter fører jer til det maritime miljø ved havnen eller det enestående bevarede byvold. I har selvfølgelig også nem adgang til offentlig transport og indkøb, og der er ej heller langt til nærmeste skole og daginstitutioner.

En sjælden udbudt ejerlejlighed, lige til at flytte ind i.

Kontakt os for en fremvisning!
Dato for feedopdatering