Stenurtvej 3, Kostræde Banker, 4750 Lundby

Håndværkertilbud - i form af bjælkehus med carport - på lukket grund

SOLGT
Bankerne er fremkommet gennem sandflugt i mange år. Øbjergårds marker op til Bankevejen står nu som regel med vinterafgrøder for at modvirke denne sandflugt, som stadig let fremkommer i forårsmånederne.

Bankegrus er pulveragtigt og lerholdigt. Det hovedsageligt har været anvendt til opfyld og underlag. I bunden af Kostræde Fjord bag "Havblik", det første hus i bankerne, er en offentlig adgang til Dybsø Fjord.

Ved byskiltet går en lille vej ned til fjorden. Den er noget hullet men kan befærdes i bil. Der er plads til, at nogle få biler kan parkere ved stranden.

Her har en række fritidsfiskere og strandjægere deres både. Foruden Basnæs er dette den eneste offentlige adgang til Fjorden. Mellem marken, der støder op til pladsen, og rørskoven, er der etableret en sti op til det høje hjørne ret mod vest.

Her står nogle bænke, hvor der kan spises, og der er en flot udsigt ud over fjorden. De fleste af vejene er lukkede - typen af boliger er blandende - der er både helårshuse og fritidshuse og naturen er overalt.

Fritidshuset ligger på en 1.050 kvm. stor naturgrund, som primært er med plæne og høje gamle træer, der skaber en helt særlig stemning.

Her er også en 23 kvm. stor carport - som ligger i naturlig forbindelse med indkørslen og op imod selve boligen.

Boligen er et bjælkehus på støbt fundament (efter sigende af typen "Viking") - med facader i træ, taget er med pap, småsten og lidt græs og samtidig også en overdækket terrasse (under selve boligens tag) - som dog er på sokkelsten, i netop det hjørne - men den øvrige del af bygningen, er med støbt fundament.

Indvendig føles ejendommen lidt som en tidslomme (på den gode måde) - da alt er som det var, den gang ejendommen blev bygget i 1975.

Her er entre, brusebadeværelse med klinkegulv, 2 soveværelser, god stor stue samt åbent køkken i.f.m. stuen.

Her er stemning og rart at være, men man skal også forvente, at der skal moderniseres og "gøres noget".