Nyraad Skovstræde 6, Nyråd, 4760 Vordingborg

Gulstensbungalow med fuld kælder - direkte overfor skoven

Samlet set er der 128 kvm. - fordelt på 2 plan - hvor den ene del er kælder.

Bungalowen er faktisk ret hyggelig, de 64 kvadratmeter i stueplanet lyder måske ikke umiddelbart af så meget, men vent til I ser, hvor meget ejendommen egentlig rummer.

Grunden er på 385 kvadratmeter, haven er lukket og det hele et utrolig ment og holde, så tiden kan bruges på og nyde livet i stedet for.

Nyråd ligger små 3 km. fra Vordingborg, og byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, god skole, sportshal, boldbaner og ikke mindst skøn natur og vandet i form af Storstrømmen - alt sammen beliggende i gåafstand fra ejendommen.

Herudover findes Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- og dermed er der under en times kørsel til København. I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ved ejendommen og adskillige andre steder i Nyråd.

Ejendommen er indrettet i stueetagen med entre med nedgang til kælder/underetagen.

Gæstetoilet samt stort spisekøkken med dobbeltdør ind stuen.

Den højloftede kælder/underetage er med:

Forgang med opgang til lille lukket gård.

Forkælder med skabe, 2 gode disponible rum, fyr/vaskerum med installation for vaskemaskine samt flisebadeværelse med brus.

En rigtig god begynderbolig, centralt i Nyråd.