Haregårdsvej 3, Vejringe, 4850 Stubbekøbing

Prægtig ejendom med smukt haveanlæg 25 minutter fra Nykøbing Falster

SOLGT
Denne ejendom ligger i et område med smuk natur. Her er I tæt på skov og strand, men med langt til naboerne. Denne ejendom er derfor helt ideel hvis I drømmer om åbne vidder og en bolig med kig til vandet.

Vi befinder os i landlige omgivelser, hvor udsigten over det kuperede terræn er en del af det bærende element. Til ejendommen er en storslået have og en god indkørsel med plads til flere køretøjer.

Haven består primært af plæne, prydbeplantning samt gamle smukke træer og bærbuske, som er med til at give det hele endnu mere kant. I baghaven har I et separat udhus i træ og i indkørslen har I en 49 kvadratmeter stor garage med plads til familiefester eller jeres private biler. Fra haven har man frit udsyn over markerne og egnens rige dyreliv. I drivhuset kan du dyrke dine egne tomater og agurker, og ved bålpladsen er der plads til hygge og snobrødsbagning.

Ejendommen er opført i to plan og med sine smukke pudsede facader og charmerende røde tagsten, giver dette hyggelige og store landhus anledning til et roligt liv på landet. Her er der plads til fred og fordybelse, men I er ikke afskåret fra verdenen. I har naturligvis både 5G og fiberforbindelse, så I blot skal åbne jeres devices for at være online. Der er derfor rig mulighed for at etablere en stabil hjemmearbejdsplads.

Hele boligen består af et stort stueplan på hele 147 kvadratmeter og en stor førstesal på 113 kvadratmeter, så vi samlet har et boligareal på 260 kvadratmeter med masser af lysindfald fra de mange vinduer.

Indenfor fornemmer man straks det hyggelige ved at være i et landhus. Boligen er dog løbende blevet moderniseret, så den i dag fremtræder i nydelig stand med gulvvarme i det meste af boligen via jordvarmeanlæg.

Foran hoveddøren er der en præsentabel terrasse mod sydvest og via hoveddøren træder man direkte ind i den kombinerede entre og fordelingsgang. Her er et fyrrum, hvor alt teknikken er installeret.

I stueetagen er der endvidere 2 store værelser, 2 badeværelser med bruseniche, åbent grovkøkken med udgang til baghaven, et meget stort og åbent køkkenalrum med alt i hvidevarer og åben trappe til førstesalen.

Her er et helt særligt lysindfald, hvor man kan sidde og nyde synet over haven og høre ilden knitre i brændeovnen. Fra køkkenet, hvor der ligeledes er udgang til den prægtige have, finder I en åben stue, som har plads til hele familien.

På førstesalen er der åben repos/fordelingsgang. Den leder jer ind til 3 værelser og et stort forældresoveværelse med udgang til en stor vestvendt altan, hvor solnedgangen kan nydes, og der kan kigges til vandet.

Der er endvidere en stor åben stue, hvor man i ro og mag kan sidde og kigge ud over området.

Fra ejendommen er der kun 300 m. tiI Vejringe, hvor I finder et hyggeligt landsbymiljø med gadekær, godt naboskab og årlige sommerfester. Der er endvidere kun 5 kilometer til købstaden Stubbekøbing med institutioner, skole, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv. I nærområdet er der flere små økologiske gårdbutikker med friske råvarer.

Ejendommen ligger ideelt idet motorvejen kan nås på 15 minutter i bil og endelig er der kun 1 time og 20 minutters kørsel til den københavnske hovedstad.

Det charmerende Hesnæs ligger ca. 8,5 kilometer væk og er bl.a. kendt for sit hyggelige havnemiljø og brede sandstrande, ligesom en smagsoplevelse af de store venter i restauranten Pomle Nakke Traktørsted. Golfklubben Virket, der ligger ca. 13 kilometer væk er kendt som en kvalitetsbane og sådan kunne vi blive ved.