Godstedvej 44, 4894 Øster Ulslev

Livet på landet er noget særligt og sætter tingene i perspektiv

SOLGT
Livet på landet er noget helt særligt - ikke blot fordi her er masser af fred og ro - et godt sammenhold blandt beboerne - men også fordi naturen kommer ind under huden.

For dem der ikke er lokale vil man sikkert tænke - hvor ligger Øster Ulslev - det ligger i det sydøstlige Lolland - navnet ses første gang i de skriftlige kilder i 1397, men byen er meget ældre og rent faktisk ligger man omgivet af natur - Godserne Ulriksdal og Engstofte - deres marker hvor kornet står og svejer i vinden og med en afstand på 8 kilometer til enten Maribo, Sakskøbing eller Holeby.

Landlyst som ejendommen hedder - var i gamle dage et lille landsted - med bolig og en stald som stadig er sammenbygget - men sælger købte ejendommen i ca. 2003 og endevendte stort set det hele.
Facaderne er pudsede - taget er på selve den oprindelige beboelse er med røde tegl - den gamle stald er med eternit - der er carport med lille værksted og en indkørsel med gårdplads - der ligesom samler det hele.

Fra den overdækkede terrasse i gårdspladsen - er der indgang til ejendommen. Der er i dele af den oprindelige beboelse nu er gulvvarme og de fleste steder med klinker. De rum hvor der er radiatorer, er der ikke gulvvarme.

Entre`en er møblerbar og går i et med fordelingsgangen - hvor der også er adgang til viktualierummet.

På det ene badeværelse er der plads til vaskemaskine - her er også et særskilt teknikrum - hvor alt til gulvvarmen er samlet.

Soveværelset er stort - den ene væg er kun skabe med skydelåger og der er adgang til et større flisebadeværelse - hvor der både er kar og bruseniche.

Her er endnu et værelse - det er ikke så stort - men kan sagtens fungere som gæsteværelse.

Fyrrummet er stort - både oliefyr og olietanken står her - der er lem op til loftet (som står fuldstændig uudnyttet hen) og der er også udgang til haven.

Køkkenet er åbent - her er masser af skabe og bordplads - alt i hvidevarer - hvor en del af det er integreret.

Stuen er i vinkel - fra dagligstuen er der udgang til haven og spisestue ligger i åben forbindelse med køkkenet.

Gildesalen ligger i den anden ende af ejendommen - her er dog ikke gulvvarme - men radiatorer - her er udgang til en østvendt terrasse og hvis der skulle være mere behov for værelser - kunne der snildt blive nogle flere her.