Fragevej 60, 4760 Vordingborg

Jagt og fiskeri - i en og samme ejendom - med lige under 11 tønder land jord

SOLGT
Trukket væk fra vejen og hegnet ind i sin egen lille verden - hvor der kun er en enkelt nabo og ellers blot guds grønne natur og højt til himlen.

Vi syntes selv det er en helt enestående naturperle, for dem der ynder og kunne gå ned og fiske i en af de 2 fiskesøer, gå på jagt i sin egen "baghave" - sætte sig ind i sig egen granskov og nyde årstidernes skiften, mens rådyr, fasan og harer, nyder stilheden, mens de roligt nyder et måltid fra en de mange foderstationer, som er sat op på grunden.

Bagerst på grunden grænser man direkte op til den store skov, der ejes af en privat person og på de øvrige sider er der primært udlagt med agerjord.

Dele af jorden er bortforpagtet frem til og med 31.12.2022, hvorefter jorden er fri til den nye ejer af ejendommen.

Bygningssættet består af 4 bygninger, hvoraf de 2 er sammenbygget, dertil et maskinhus og så naturligvis selve boligen i 2 plan.

De 2 sammenhængende bygninger består del af den ene bygning på 263 kvadratmeter, ideel til opbevaring af maskiner, biler, både eller ? - men der kunne lige så godt indrettes med hestebokse - så mulighederne er rent faktisk mange.

Fra pågældende rum er der dør ind til den 103 kvadratmeter store bygning, som er indrettet med dobbelt garage og værkstedsplads, ligesom der også her er udgang til den lukkede gårdhave, hvor man er fuldstændig privat.,

Boligen der som sagt er i 2 plan, bærer præg af, at det er modne mennesker der har boet i ejendommen - så man skal påregne, at der skal ofres nogle midler på det kosmetiske.

Indgangen til boligen foregår via den lukkede gårdhave og ind træder man i den kombinerede entre/fyrrum, med masser og skabe samt her, hvor oliefyret er installeret.

Her lyst køkken med lille spiseplads, vinkelstue med pejs og udgang til haven, med den smukkeste udsigt over grunden og med skoven som baggrund.

Flisebadeværelse med brus samt kontor/gennemgangsværelse med åben trappe til 1.salen.

På 1.salen er der 2 værelser samt et stort åbent soveværelse med udgang til altan, med en virkelig flot udsigt over det kuperede terræn.

Glæd jer til en lidt af en oplevelse.