Fasanvej 9, Viemose, 4771 Kalvehave

Velholdt een-familiesvilla - på lukket vej og i lukket område

SOLGT
I hyggeligt mindre villakvarter i udkanten af Viemose, hvor alle vejene er lukkede og ideelt for både børnefamilien eller ægteparret, der gerne vil have fred og ro samt noget "for pengene".

Villaen her ligger på lukket hjørnegrund, hævet i forhold til selve vejen, orienteret mod syd, udlagt med plæne og samtidig en forhave, hvor der også er god plads, ligesom den kombinerede carport og udhus, ud mod selve stikvejen, lukket det hele pænt af.

Nuværende ejer købte selve ejendommen i 2005 og har løbende vedligeholdt og foretaget istandsættelse, bl.a. i 2006, hvor alle vinduer og døre er udskiftet til nye i plast med termo, der er opsat nye tagrender i 2019 o.s.v. - og alt er klar til brug.

Området har faktisk meget at byde på !. Udover det tager ca. 15 min. at køre til henholdsvis Vordingborg og Præstø - er man fremme på ca. 10 min. ved motorvejstilkørslen til København og i selve lokalområdet er bl.a.:

Jagtselskabet Viemose. Kom og gå på jagt i Viemose Skov. Reviret er på ca. 450 tønder land, beliggende nord for Kalvehave og lige ud til Bøgestrømmen. Kontakt jagtledelsen, også hvis du blot ønsker at komme på jagtselskabets venteliste.

Viemose Rideklub holder til i Fogedgaardens ridehus og ridebane.

Kalvehave Labyrintpark byder på udfordringer hvor børn og voksne får en fælles oplevelse. Vi har skabt parken ud fra et princip om at det skulle være et sted vi gerne selv ville besøge. Alle labyrinter, indretning og endda havemøbler er designet og bygget af dem selv.

Rent faktisk er der 2 indgange til ejendommen - som ligger "dør om dør" - hvor vi starter i selve entréen - der også fungerer som fordelingsgang.

Bryggerset har også egen indgang, med laminatgulv, og med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er åbent, klinkebelagt og med spiseplads - som naturligt løber ud i selve stuen, hvor pilleovnen er den primære varmekilde og samtidig her, hvor der er skydedørsparti ud til den delvist overdækkede fliseterrasse og haven.

Her er 3 værelser, flisegæstebadeværelse med brus og gulvvarme samt soveværelse med adgang til forældreflisebadeværelse med gulvvarme og kar.

En bolig der rummer virkelig meget.
Dato for feedopdatering