Boelsvej 12, 4750 Lundby

Stor villa fra 2009 med 48 kvm. integreret carport og udsigt over markerne

SOLGT
Midtvejs på turen til Næstved - kommer der skilt til højre mod Lundby.

Turen mod byen er rolig og for det meste omgivet af de åbne marker.

Lundby er en by på Sydsjælland - med 785 indbyggere og ligger som sagt - mellem Vordingborg og Næstved.

Byen er også en stationsby - med timedrift til København og har alt - hvad man med rette må kunne forvente i hverdagen.

Motorvejen kan nåes indenfor ca. 15 minutter og derfra under 1 time til København.

Folkeskolen "Svend Gønge Skolen" er 2-sporet - der er ca. 500 elever og har klassetrin op til 9.klasse. Der findes en børnehave og en SFO tæt ved skolen, som alle er institutioner med et tæt samarbejde.

I forbindelse med skolen findes og Svend Gønge Hallen, som er rammen om byens idrætslov. Den lokale idrætsforening har fodbold, badminton, gymnastik og håndbold. Efterskolen ligger i udkanten af byen og naturen er lige om hjørnet.

I samme område findes tennisklubben med tre baner og lille klubhus. Bag og omkring området ligget et skovrejsningsprojekt, støttet af EU og skoven afspejler den danske skovs udvikling siden istiden. Der er fritlagt vandløb, bygget sheltere m.m.

Lundby nævnes første gang i 1200-taller. Kirken i nabobyen Gl. Lundby formodes at være stedets ældste bygning, idet den stammer
fra 1100-tallet.

Villaen her ligger i den nyeste udstykning i Lundby - hvor vejene er lukkede - trafikken minimal og skole, børnehave & SFO kan nåes på "gå-ben" indenfor bare 5 minutter.

Villaen ligger på stor hjørnegrund - hvor den store flisebelagte dobbelt carport på 48 kvadratmeter ligger ud til Boelsvej - haven er omkranset af hæk og den øvrige del af haven er udlagt med plæne, flisegange og terrasser og fra alle steder, er udsigt over området og de åbne marker.

Her er naturligvis gulvvarme over, de fleste steder klinkegulve (med undtagelse af værelserne - hvor der er laminat) og alt fremstår lyst og venligt - lige klar til indflytning.

Entre`en byder indenfor og længere fremme kommer den åbne stue - der vender mod syd/vest og samtidig har udgang til fliseterrasse og haven.

Køkken/alrummet er stort med alt i hvidevarer og ligger i åben forbindelse med stuen - der er lysskakt med 2 store Velux-vinduer - der kaster en masse lys ned der - hvor spisebordet skal stå og samtidig er der dobbeltdør ud til den sydvendte fliseterrasse.

Her stort soveværelse med skabsvæg og adgang til brusebadeværelse.

Yderligere 3 værelser og brusebadeværelse, fordelingsgang samt bryggers/baggang med masser af skabe og bordplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

En villa hvor man virkelig føler, at man får noget for pengene.