Balle Strandvej 24, 4735 Mern

Med rapsen svajende i vinden og udsigt til vandet ved det lille fiskerleje

SOLGT
MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Der er ikke mange steder i Sydsjælland, hvor idyllen er så udtalt, som den er ved Balle Strand og den lille idylliske havn.

På vejen ned til både havnen og selve ejendommen, kommer det hele stille og roligt til syne, samtidig med at man kører langs skoven og de få ejendommen der ligger på vejen, sagte passeres og kysten stille roligt toner frem for en.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur, hvor også Viemose Skoven løber langs kysten - de 9 kilometer, indtil man rammer Kalvehave og ejendommen her, har låge i baghaven ind til skoven, lige der hvor bækken også løber.

Ejendommen ligger kun ca. 200 meter fra havnen og her emmer virkelig af fred og idyl.

Grunden er aflang, lukket og udlagt med plæne, en masse smuk beplantning, flere terrasser, carport i lærketræ med udhus samt yderligere et stort redskabsrum - bagerst i haven - her hvor bækken løber og det hele grænser direkte op til skoven.

Der er meget stort parkeringsareal, med plads til flere køretøjer.

Kort fortalt en helt unik ejendom i et af Sydsjællands smukkeste naturområde og med udsigt over Storstrømmen.


Man får den skønne udsigt over de åbne marker, skoven og vandet både ude og fra flere af boligens rum.

Nogle vil sikkert føle at det nærmest er som et helt maleri og dette kombineret med den udprægede ro og idyl, er det vanskelig ikke og blive betaget.

Det gennemgående træk i ejendommen er fokus på lyset og at alt bliver holdt i lyse og venlige farver.

Indretningen byder på 10 kvadratmeter stor kombineret lys udestue, hvor udsigten i den grad er i fokus.

Der er adgang fra udestue til klinkebelagt køkken med Bekkasin-ovn og åben trappe til 1.salen. Den anden halvdel er stue med bred indgang (i nærheden af udestuen) og et stort værelse.

Der er gæstetoilet, entre/fordelingsgang, brusebadeværelse, fyr- vaskerum samt 21 kvadratmeter stort atelier.

På 1.salen er der repos samt yderligere 2 store værelser.

Overalt i stueetagen (med undtagelse af udestuen) er der gulvvarme, som alt kører på luft til vand- varmeanlægget, som er fra 2013.

Ord og billeder kan dog ikke yde denne fantastisk beliggende fuld retfærdighed - vi anbefaler en fremvisning, så man får alle detaljer og det store overblik. Ring og aftal en tid.
Dato for feedopdatering