Aborrevænget 1, Nyråd, 4760 Vordingborg

Ønskehus i californisk byggestil

Med sine 189 m2 kan denne villa både rumme den store familie, men også parret, som ikke ønsker at gå på kompromis med pladsen.

Huset er i ét plan, og fra indgangen i entréen er der adgang til et stort forældresoveværelse med walk-in closet, spabad og toilet.

På den anden side af entréen er der adgang til et stort køkken, en dagligstue samt en spisestue og en opholdsstue i ét. Fra køkkenet er der lem med nedgang til en god kælder, som kan indrettes som vin- eller viktualiekælder.

Fra det store kombinerede opholdsrum er der skydedøre med adgang til den overdækkede fliseterrasse, hvor man kan nyde udsigten over søren, eller gå videre til husets atriumgård.

I den modsatte ende af opholdsstuen er der, fra fordelingsgangen, adgang til et gæstebadeværelse samt 2 store værelser.

I forbindelse med huset er der ligeledes opført en markant garage med dobbeltporte. Fra garagen er der adgang til atriumgården i midten af huset.

Aborrevænget er en af områdets mange lukkede veje, og med det kuperede landskab, byder ejendommen her også på en fantastisk udsigt ned mod søen.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, og vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby. I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift mellem Stege og Vordingborg, har ligeledes stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landlige præg kun 3 km fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Her er bager, Daligbrugs, vuggestue, folkeskole med klassetrin op til 6. klasse, en sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur, hvor vandet i form af Strostrømmen kån nås inden for kun15 minutters gåtur.