Ålevænget 21, Nyråd, 4760 Vordingborg

EURODAN villa fra 2005 - grænsende direkte op til stor grønt areal

Ved afkørsel 41 får man et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur. Farøbroen og Storstrømmen, skoven og markerne. Freden sænker sig blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

På vej ned mod Nyråd ligger det lukkede kvarter omkring Ålevænget. Ålevænget er en flot og kuperet udstykning. Vejen snor sig og følger konturerne i landskabet, og husene ligger i skøn forskellighed - der er en mindre sø og børnene har masser af frirum.

Hér, godt 50 meter over havet, i usædvanlig og harmonisk sammenhæng med andre boliger, ligger ejendommen med sine 138 kvadratmeter bolig og dertil kommer der yderligere 31 kvadratmeter stor kombineret carport, hvoraf de 16 kvadratmeter er udhus og som danner en smuk ramme om det gode familieliv.

Du kommer til at bo midt i en sydsjællandsk naturperle, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen, og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge, med en spektakulær udsigt 107 meter over havet. En mountainbikers paradis.

I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 kilometer fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er en bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer En godt beliggende skole med klassetrin op til 6. klasse, sportshal og boldbaner. Ikke mindst den skønne natur med vandet, i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur. Hulemosesøen i nærheden af Ålevænget, er med sin forekomst af gedder, karper etc. et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men byder også på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Når man ankommer til villaen - kører man direkte ind i carporten og går derfra op videre langs facaden, hvor der både er bryggersindgang og den til gæster. Her får du også et isoleret udhus med god plads til opbevaring.

Haven er smukt anlagt, med fokus på det praktiske, så som fliseterrasser, alt omkranset af hæk, en lille lukket lund i ud mod fællesarealet og ellers den resterende del med plæne.

Det er måske lidt overflødigt at nævne - men der er naturligvis gulvvarme overalt - de fleste steder er parketgulv og de øvrige er med klinker.

I bryggerset er god plads - der er masser af skabe, vaskemaskine og tørretumbler og den indgang - som i daglig tale kaldes "børne/teenager-afdelingen".

Her er 3 gode værelser - et brusebadeværelse i "børneafdelingen" - som er renoveret i december 2020.

Stort åbent køkken/alrum - som også er renoveret i december 2020.

Stuen er i åben forbindelse med køkkenet og der er herfra 2 udgange til terrasser og haven.

Endvidere entre samt stort soveværelse med adgang til forældrebadeværelset med brus og også her, er der (som på det andet badeværelse) blevet renoveret i december 2020.

En villa der er lige til og gå til, både ind- og udvendigt.
Dato for feedopdatering